Довго думав де розмістити цей пост, так як він не стосується збірки, але питання, я вважаю, потрібне.
З 17го жовтня багато хто помітив проблему в серч консолі такого виду:
URL недоступен Google
Доступность страницы
Эту страницу нельзя проиндексировать: Страница недоступна из-за проблемы со всем сайтом
Але це відбулося не тільки в консолі а й в API індексації, а саме на сайт просто перестали заходити роботи
Ну чим це загрожує я думаю не потрібно пояснювати....
А от головне питання: Як вирішити цю проблему? Що ж насправді сталося?
На просторах інету вже купа здогадок чому так відбулося, хтось каже що це санкції через генерації за допомогою штучного інтелекту, хтось висловлює думку що це санкції через плагіат, де плагіатом вважається переклад опису з іншої мови, але це лише здогадки, поки не знайшов жодної офіційної інформації від Г
Можливо хтось із спільноти вже знайшов рішення?
З 17го жовтня багато хто помітив проблему в серч консолі такого виду:
URL недоступен Google
Доступность страницы
Эту страницу нельзя проиндексировать: Страница недоступна из-за проблемы со всем сайтом
Але це відбулося не тільки в консолі а й в API індексації, а саме на сайт просто перестали заходити роботи
Ну чим це загрожує я думаю не потрібно пояснювати....
А от головне питання: Як вирішити цю проблему? Що ж насправді сталося?
На просторах інету вже купа здогадок чому так відбулося, хтось каже що це санкції через генерації за допомогою штучного інтелекту, хтось висловлює думку що це санкції через плагіат, де плагіатом вважається переклад опису з іншої мови, але це лише здогадки, поки не знайшов жодної офіційної інформації від Г
Можливо хтось із спільноти вже знайшов рішення?