помогите Подружити два модулі доставки

yura_co

yura_co

master
Як наслідок перетворень з фільтрами з'явились нові ідеї та побажання
Маю модуль НП, але він заточений під НП і не дозволяє працювати з іншими трек номерами, тож вирішено було додати ще один модуль, по відстеженню треків по апі, але знову проблема, кожен з модулів має свій функціонал додавання в БД трек номерів, ну і звісно створив нові колонки в таблиці.
Наприклад модуль відстеження створив нову таблицю packageradar а модуль НП створив дві колонки в таблиці order
Як правильно подружити модулі щоб не потрібно було вносити 2 рази один і той самий трек-номер?

Останнє редагування:
Baco

Baco

architect
тут не до кінця зрозумів, що малось на увазі по результату, але по коду, я стараюсь дотримуватись принципу "єдиної відповідальності", тобто під окрему сутність - окремо MVC сценарії і відповідно поля по таблицям, а вже збирати "всі яйця до єдиного кошика", то чисто технічне питання, та як воно реалізовано наразі, мені складно цю абстракцію змоделювати.

S

SlaSoft

Maestro
з однієї сторони це добре коли
модуль створив дві колонки в таблиці order, тому що ТТН - є ознака замовлення, бо один до одного
Але розширення потребує, можливо, це якихось полей. наприклад історію відстеження посилання.

З іншої, як показово - це окремі таблиці, які мають зв'язок order ttn_table, Це надає більш гнучкості для модуля доставки
Не порушується базова структура ядра OC

Я прихильник другого рішення.

OP
yura_co

yura_co

master
Thread Starter #4
проблема в тому, що кожен з модулів зараз потребують свою ТТН, тобто при створенні ТТН на новій пошті, запис йде у колонку таблиці order, але для відстеження мені потрібно щоб номер був в таблиці packageradar , щоб йшло автоматичне відстеження статусу доставки та зміна статусу в магазині, але не можу уловити напрямок як саме обєднати ці модулі, щоб ТТН створені НП або іншим модулем доставки потрапляли автоматично і до packageradar

A

akin2024

Шопмейкер
As a result of transformations with filters, new ideas and wishes appeared
I have the NP module, but it is sharpened under the NP and does not allow working with other track numbers, so it was decided to add another module for tracking tracks via the API, but again the problem is that each of the modules has its own functionality for adding track numbers to the database, well of course created new columns in the table.
For example, the tracking module created a new packageradar table, and the NP module created two columns in the order table
How to correctly pair modules so that you don't have to enter the same track number twice?

Зверху